Název: | Nové přístupy a metody analýzy pro zajištění kvality, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti sýrů, optimalizace jejich výroby a zefektivnění procesů hygieny a sanitace při současném snížení zátěže životního prostředí odpadními vodami |
Číslo: | QK1710156 |
Poskytovatel: | Ministerstvo zemědělství (MZe) |
Doba řešení od: | 2017 |
Doba řešení do: | 2021 |
CEP: | https://www.rvvi.cz/cep?s=jednoduche-vyhledavani&ss=detail&n=0&h=QK1710156 |
Popis: | Pro vybrané mikrobiologické a chemické parametry surovin, výrobků, odpadů a prostředí sýráren navrhnout, optimalizovat a zavést nové přístupy, technologické postupy a analytické metody dle požadavků podniků s cílem zvýšit kvalitu, bezpečnost a zdravotní nezávadnost sýrů a vedlejších živočišných produktů výroby při snížení dopadů na životní prostředí. |